Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
KRZYSIEK ... Dominika Cieslakowska pawel marcinkowski jarecki jarecki Thug Life Magdalena Zborowska andrzej sowa Marcin Chojecki Monika Kasiorkiewicz Bernard Kowalski Łukasz Ch Damian Pierzga (7705 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiesz co jak bedziesz sie wybierac moge skoczyc z toba daj znac wezme gps-a
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hei sznypa min :*
ba ja sie nie wykrecam wiesz ze dzwi mojego domu dla ciebie sa zawsze otwarte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a tak z innej beczki to widze ze gabryjel dostał wczoraj drgawek z złosci na mnie hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami napisał:
wiesz co jak bedziesz sie wybierac moge skoczyc z toba daj znac wezme gps-a

no ja to mam czas ciągle wolny i chęci też żeby się wybrać,ale....będziecie musiały znieść moją córcię,bo sama to tu nie jestem gps się przyda bo ja go nie mam mam nadzieję,że nie jest to daleko ale jeszcze nie zerkałam na mapę....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
masz corcie swietnie ja mam synka ma 5 lat mysle ze dobrze mu zrobi kontakt z rodakiem tylko mysle ze ta wycieczka to raczej nie dla dzieci bo z tego co czytałam to bedzie 4godzinny spacer po gore
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
jakos w polowie sierpnia wybralam sie na wycieczke na kjerag u nas byla piekan pogoda a jak juz sie zblizalismy na miejsce to oczywiscie lunelo ale dobra mowimy sobie z cukru nie jestesmy i jedziemy dalej, pomijaca fakt ze kierowca mial dosc drogi waska i kretasta i non stop mijanka z campingovanami dojechalismy oczywiscie dalej leje ale co najgorsza wieje jak .... no i zrezygnowlaismy stwierdzilismy ze bedziemy wracac promem no to zjechalismy na dol czekamy na prom naszczescie jakies 30min, prom przyplynol a facet z promu nam mowi ze jak nie mamy rezerwacji to musimy czekac na prom o godzinie 18 myslalam ze mnie trafi !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami napisał:
masz corcie swietnie ja mam synka ma 5 lat mysle ze dobrze mu zrobi kontakt z rodakiem tylko mysle ze ta wycieczka to raczej nie dla dzieci bo z tego co czytałam to bedzie 4godzinny spacer po gore

moja jest jeszcze młodsza od Twojego synka, bo w grudniu skończy dwa latka...to i problem mam jeszcze większy
chyba że mąż zostanie z nią w domu w co nie wątpię, jeśli miało by to zrobić mi takową przyjemność ze zwiedzania
powiadasz 4godziny, ulala to się zapowiada marsz całodzienny trzeba będzie wziąć prowiant ze sobą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kami napisał:
a tak z innej beczki to widze ze gabryjel dostał wczoraj drgawek z złosci na mnie hahahaDRGAWEK NIE DOSTAŁEM ...!
Jednak dalej twierdzę iż , takim pisaniem robisz ze siebie przygłupa i Tyle w tym temacie
Takie Twoje postępowanie dobitnie i jednoznacznie świadczy o tym iż starasz się jak Przygłup nabijać posty a że masz ku temu okazję to inna sprawa ...
niech CI TAM BĘDZIE NA ZDROWIE JAK INACZEJ NIE MOŻESZ...

POWIEM TOBIE TYLKO JEDNO ....
SĄ FORA GDZIE ZA TAKIE PISANIE POST POD POSTEM DOSTAŁA BYŚ OSTRZEŻENIE A BYĆ MOŻE I WIĘCEJ....

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
kami napisał:
a tak z innej beczki to widze ze gabryjel dostał wczoraj drgawek z złosci na mnie hahahaDRGAWEK NIE DOSTAŁEM ...!
Jednak dalej twierdzę iż , takim pisaniem robisz ze siebie przygłupa i Tyle w tym temacie
Takie Twoje postępowanie dobitnie i jednoznacznie świadczy o tym iż starasz się jak Przygłup nabijać posty a że masz ku temu okazję to inna sprawa ...
niech CI TAM BĘDZIE NA ZDROWIE JAK INACZEJ NIE MOŻESZ...

POWIEM TOBIE TYLKO JEDNO ....
SĄ FORA GDZIE ZA TAKIE PISANIE POST POD POSTEM DOSTAŁA BYŚ OSTRZEŻENIE A BYĆ MOŻE I WIĘCEJ....

ba oczywiscie ze sa kiedys na lokalnej sieci w pl dostałam bana za napisanie Bog z małej litery ale tu mamy spoko admina )
a co do reszty to sam jestes przygłup i jak mowiłam cyferki pod fotka mnienie interesuja wiec moge ci je oddac bo widze ze masz jakas manie na ten temat jakby to był jakis wyznacznik a tak na marginesie
gabriel napisał:
[quote]kami napisał:

TO ponadto by nabijać jak POPARZONA POSTY ...

CZYŻBYM O CZYMŚ NIE WIEDZIAŁ lubo przeoczył ...
Z TYMI POSTAMI ZASUWASZ JAK NAĆPANA ...tak jak by przy tysięcznym była jakaś super nagroda....!!![/b][/color]

tak przy tysiecznym jest nagroda musiałes przeoczyc to bo
głowna nagroda wasy i broda
za 2 miejsce nagroda pocieszenia płyn go golenia

wiec teraz rozumiesz z racji ze jestem kobieta i nigdy nie miałam nadmiaru zarostu scigam sie o nia ale płyn do golenia zostawiam tobie nie poto sie wysilam by szybko sie go pozbyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok